Ziua de 18 Noiembrie este o zi foarte atrăgătoare pentru mulți dintre noi deoarece ne putem achiziționa produsele vânate la prețuri avantajoase. eMag organizează Black Friday pe data de 18 Noiembrie alături de alți retaileri precum Vonino, Utok sau Cel.ro.

Produsele care participă la Black Friday este cel mai mare din ultimii șase ani iar eMag aduce clienților reduceri între 30% și 80% la televizoare, telefoane mobile, laptopuri, frigidere, mașini de spălat, mixere, hote, produse de îngrijire personală și cosmetice, îmbrăcăminte și încălțăminte, produse pentru casă şi grădină, cărţi, articole sportive, produse pentru copii și, pentru prima dată, produse din categoria Smart Home;

18 Noiembrie este ziua cu cele mai multe reduceri din an iar eMag a pregătit și o surpriză interesantă: de pachete de furnizare de energie electrică oferite de E.ON Energie România, pentru care factura este zero pe o perioadă de 6 luni.

„Black Friday este cel mai mare eveniment de shopping din an, care cumulează comenzi într-o zi cât într-o lună întreagă și care a devenit un fenomen social. Pentru o zi liniile de acces la Internet și serverele noastre devin cea mai populată arteră comercială din România. Este momentul în care îți poți achiziționa produse și tehnologii la prețuri extrem de avantajoase, pe care nu le poți avea în niciun alt moment al anului.

– spune Tudor Manea, General Manager, eMAG.

Anul acesta, peste 2.000 de magazine partenere eMAG Marketplace sunt pregătite cu promoții pentru Black Friday, dublu față de anul precedent.

Evenimentul a crescut foarte mult în fiecare an. Față de prima ediție, gama de produse s-a extins de 12 ori, de la 80 de mii de produse în 2011, la 1 milion în prezent. Ne-am pregătit temeinic în ultimele 10 luni, pentru a le oferi clienților cea mai bună experiență, dar și multe surprize”

– spune Tudor Manea, General Manager, eMAG.

Dacă încă nu ți-ai făcut o listă cu produsele favorite sau nu ți-ai actualizat datele de contact atunci acum este cazul deoarece nu mai este mult timp. Accesează contul tău de le emag.ro cât mai rapid, actualizează-ți datele și salvează produsele pe care le vânezi la favorite pentru a le comanda mult mai ușor în ziua de Black Friday.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.