eMag organizează, începând de mâine, o nouă campanie care îți aduce prețuri bune la mii de produse. eMag Crazy Days este noua campanie a retailerului care aduce 7 zile pline cu reduceri bune la mii de produse disponibile în magazinul online.

La eMag poți găsi deja prețuri bune la produsele Apple sau reduceri de invidiat dedicate zilei copilului iar de mâine va fi disponibilă și campania Crazy Days.

Dacă cauți un preț bun pentru produsele care te interesează atunci te poți bucura începând de mâine deoarece noua campanie îți poate aduce o reducere foarte bună. eMag Crazy Days pune în prim-plan laptopurile, televizoarele dar și produsele pentru casă și grădină dar asta nu înseamnă că nu o să avem prețuri mici și la alte categorii de pe site.

Fii gata de atac!

Alege de pe acum produsele mult dorite, crează liste cu produse favorite pentru a beneficia de cel mai bun preț. Dacă îți salvezi produsele dorite în lista cu produsele Favorite, vei primi o notificare de fiecare dată când acestea au o reducere.

Lista cu produse favorite te ajută să reduci timpul plasării unei comenzi pe site așa că poți beneficia de prețul bun disponibil la produsele care te interesează.

Ești gata de shopping?

Campania Crazy Days de la eMag este organizată între 1 iunie, de la 6:45, și până pe 7 iunie, 23:59. Vizitează magazinul online eMag, crează-ți un cont nou dacă nu ai unul deja, caută produsele dorite și salvează-le la lista cu produse Favorite.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.