Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dintr-o eroare tehnica sau nu, aseara intre orele 20:30-22:59 eMag a avut afisate pe site produse cu preturi intre 1 leu si 8 lei. Printre produse putem enumera Samsung Galaxy S4 la pretul de 1 leu, LED Smart TV 3D Philips la 3 lei dar si Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 la 3 lei.

Este o eroare tehnică și ne-o asumăm, respectul față de client ne obligă. Chiar dacă suntem mari, facem greșeli. Sistemul din spatele platformei este complex, la viteza cu care vrem să creștem apar și erori din care învățăm. Nu a fost nimic planificat. Este o sumă mare și pentru noi, dacă făceam planificat, am fi limitat “investiția” :)” declară Iulian Stanciu, Directorul General eMAG.

mentionam ca toate produsele listate pe site la aceste preturi sunt produse resigilate dar, chiar si resigilate, retailerul a facut multe persoane fericite deoarece acesta si-a asumat greseala si va onora toate comenzile.

Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi și vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, declară Iulian Stanciu, Directorul General eMAG.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of Liviu

    Greseala sau nu, eu deja regret ca nu am avut inspiratia, sclipirea, spune-i cum vrei, sa intru pe site-ul lor chiar in acel interval si sa pun mana pe cateva bunatati din-acelea gresite.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.