Este AIMP cel mai bun player audio?

AIMP

Piața aplicațiilor audio destinate redării muzicii pe sistemele Windows nu este chiar atât de mare precum ar crede unii dintre noi. Încă de la anunțul opririi dezvoltării Winamp, această piața a pierdut poate cel mai important membru al său. Se pare că popularul Winamp va reveni în prime-time, cândva dar deja a pierdut mult în fața unui alt proiect iar acesta este AIMP.

AIMP este un player audio modern dezvoltat în Rusia și se află, cel puțin din punctul meu de vedere, pe prima poziție sau cel puțin ar trebui să o ocupe. Acest player este cea mai bună alternativă la Winamp și poate chiar și un înlocuitor mult mai bun pentru acesta.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a asculta muzică atunci sunteți exact unde ar trebui să fiți. AIMP se poate poate fi la înălțimea așteptărilor oricui oferind o interfața modernă și o funcționalitate ireproșabilă.

AIMP vă oferă posibilitatea de a aplica diferite efecte audio sau de a regla anumite frecvențe ale sunetului prin intermediul egalizatorului grafic integrat dar și opțiuni avansate de mixaj cum ar fi un fade-in sau mixarea a două melodii consecutive. Melodiile pot fi adăugate într-o librărie media foarte ușor de folosit iar listele de redare sunt oricând la îndemână.

Pe lângă funcțiile de redare, programul include și un editor avansat pentru tag-uri dar și un convertor de fișiere media ce se poate dovedi foarte util în anumite situații. Opțiunile sunt numeroase, limbile de afișare la fel iar dacă sunteți în căutare de o personalizare atunci puteți alege dintr-o multitudine de interfețe pentru player.

Dacă sună tentant atunci ar trebui să încercați programul, este gratuit pentru toți utilizatorii.

Puteți merge la aimp.ru pentru mai multe detalii.

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus