Pentru cei împătimiți de tehnologie, dar care în același timp doresc să fie în pas cu moda, smartphone-ul VKWORLD VK700X, cu un ecran de 5.0 inch și sistem de operare Android 5.1, disponibil pe negru, poate fi alegerea perfecta și poate fi achiziționat la doar 49.99 dolari.

Cu un ecran HD IPS și o rezoluție de 1280×720, telefonul beneficiază de un procesor MTK6580 Quad Core care rulează la o frecvență de 1.5GHz, 1 GB memorie RAM si 8 GB capacitate de stocare.

Specificațiile mai includ o cameră principală de 5.0 MP cu blitz și auto-focus și o cameră frontală de 2.0MP, senzor de proximitate, senzor de lumină, bluetooth 4.0, GPS, AGPS.

VKWORLD VK700X este un smartphone-ul dual SIM, cu un SIM standard și unul micro.

Pentru cei interesați, telefonul poate fi achiziționat de pe Everbuying.com, la un preț de numai 49,99 $, în fiecare marți începând de azi, până pe 24 noiembrie, în limita a 50 de bucăți. Oferta este valabilă începând cu ora 12.00, ora României.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.