Evolio a lansat Xound One și Xound Pro, două noi produse audio dintr-un nou portofoliu de produse al companiei. Xound este noua gamă de produse audio de la Evolio ce promite produse audio cu sunet de înaltă calitate.

Xound Pro are un design elegant alături de o funcționalitate complexă și un sistem de sunet de înaltă calitate. Noul gadget are un touchpanel colort și un sistem de iluminat cu LED-uri ce își schimbă culoarea ambientală.

Acest sistem folosește tehnologia XoundBoos iar boxele marca Evolio redau un sunet de calitate pe toate gamele de frecvențe – de la cele joase șă până la cele mai înalte – cu o putere de 2x6W.

Sistemul poate fi conectat cu ușurință la orice smartphone sau tabletă putând astfel să redea oricând muzica preferată într-un mediu stereo. Xound Pro se poate conecta fie prin Bluetooth fie prin portul audio universal iar muzica poate fi redată și direct de pe un stick USB sau un card de memorie.

Xound One este o boxă portabilă compactă utilă pentru a asculta muzică oriunde. Conectarea se face prin intermediul Bluetooth dar și prin intermediul unui port audio.

Include funcțiile unui dispozitiv hands-free clasic permitându-vă astfel să preluați apelurile mulțumită microfonului încorporat. Puterea sunetului este de 10W iar bateria inclusă este una cu litiu reîncărcabilă cu capacitatea de 1050mAh oferind o autonomie de până la 4 ore.

Lansarea celor două noi produse vine în contextul extinderii continue a gamei de produse și accesorii din portofoliul Evolio. Sunt două gadget-uri competitive, care își găsesc ușor utilitatea acasă, la serviciu sau în vacanță”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder.

Xound One și Xound Pro sunt disponibile în regim de precomandă începând cu data de 1 aprilie, la un preț cu 30% mai mic decât cel de listă, în limita a 100 de bucăți. Prețul de vânzare recomandat este de 149 lei pentru Xound One, respectiv 299 lei pentru Xound Pro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.