Facebook Messenger este utilizata de 500 milioane de utilizatori

facebook messenger

Aceasta etapa vine la doar cateva luni dupa un salt negativ ce separa functiile retelei sociale oferind serviciile de mesagerie intr-o aplicatie separata.

Facebook a spus Luni ca in fiecare luna, mai mult de 500 de milioane de persoane folosesc aplicatia dedicata de Mesagerie pusa la dispozitie Utilizatorii care au vrut sa continue sa foloseasca serviciul de mesagerie a platformei au fost obligati sa descarce aplicatia dedicata ce a fost lansata in luna Iulie a anului curent.

Utilizatorii nefericiti si-au exprimat frustrarea separarii acestor functii pe dispozitivele mobile la App Annie, un site de analiza si urmarire ce aduna intelepciunea colectiva a utilizatorilor ce au dat aplicatiei aproape un rating de 1 stea (59.000 utilizatori) in prima luna de la lansare pe langa 5 stele (2.700 utilizatori).

Facebook are aproximativ 1 miliard de utilizatori in intreaga lume iar multi dintre utilizatori si-ai schimbat parerea referitoare la aplicatia dedicata de mesagerie pe langa aplicatia oficiala a retelei sociale.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus