Facebook a adaugat o colectie de emoticoane la ultima versiune a aplicatie sale pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS.

In versiunea 6.2 lansata marti, utilizatorii de Facebook care au iPhone, iPad sau iPod Touch pot adauga statusurilor lor emoticoane.

Pictogramele de stare au fost adaugate pentru varianta web a Facebook-ului la inceputul acestui an. Editia iOS reproduce varianta desktop, ceea ce inseamna ca oamenii pot face clic pe fata zambitoare din caseta de actualizare a starii pentru a accesa un meniu care sorteaza grafica expresiva in categorii, cum ar fi sentimente, vizionare etc. Starea de spirit si imaginea sunt insotite de descrieri de text, cum ar fi „ma simt minunat”, „beau ceai” sau „vizionez Kill Bill” pentru a transmite cu exactitate ceea ce utilizatorii doresc.

Aceasta caracteristica face, de asemenea, legatura intre diferite sectiuni ale Facebook-ului, sectiuni de activitate recent lansate, care apar in cronologie. De exemplu, daca va actualizati starea cu o pictograma de stare si postati „citesc Marele Gatsby”, cartea se va adauga automat la sectiunea „Carti” a profilului dumneavoastra.

Emoticoanele sunt disponibile numai in versiunea in limba engleza a aplicatiei Facebook pentru iOS. Noua versiune, de asemenea, ofera posibilitatea utilizatorilor de a schimba setarile legate de confidentialitate ale postarilor, o caracteristica care a fost adaugata si versiunii pentru Android™.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

3 comentarii

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.