Facebook va ofera posibilitatea de a pune anunturi de vanzare pe grupurile speciale

Grup pentru vanzari pe Facebook

Facebook va usura modul in care puteti vinde produse prin intermediul grupurilor. Astazi, gigantul din social media a anuntat o noua functie pentru Grupuri ce va permite utilizatorilor sa vanda anumite obiecte intr-un mod mai placut cu postari ce sunt mai usor de administrat alaturi de un design mai profesional.

In loc sa creeze un nou set de reguli pentru a permite anunturilor ‘de vanzare‘ sa apar pe Facebook intr-o noua maniera, compania va imbratisa acest aspect cu o alta idee. Acum sunt disponibile mai multe unelte de administrare pentru bunurile ce pot fi de vanzare din parte utilizatorilor. Facebook nu va modera in nici un fel anunturile postate din cauza faptului ca nu administreaza platile sau ofera servicii de livrare.

Pentru a face parte din noua functie, Facebook va cere administratorilor de grupuri sa si le nominalizeze ca fiind “Grup de vanzare” iar asta le va oferi acces la noua functie. Daca grupul va fi listat de tipul “De vanzare“, tot ce mai este de facut este sa selectati butonul “Vinde” atunci cand publicati un nou post. Puteti include o imagine a produsului, chiar sa il marcati ca fiind vandut odata ce asta s-a intamplat sau sa vedeti articolele ce le-ati vandut.

Noua functie poate fi sau nu disponibila momentan, implementarea acesteia se va desfasura pe o perioada mai lunga atat pe versiunea Android, iOS sau Web a serviciului.

Alte articole

1 ComentariuComentează

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus