Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dupa o asteptare indelungata, Final Fantasy VI pentru iOS a ajuns in App Store.

Fiind cea mai noua versiune a jocului lansat in 1994, actiunea sa se petrece intr-o lume inspirata de Revolutia Industriala, o lume in care personajele Terra si Locke se lupta sa scape din ghearele unui Imperiu al Raului.

Takashi Tokita a explicat in momentul in care a anuntat ca jocul va ajunge pe smartphone: „Este un remake al FF VI original, insa cu ceva imbunatatiri”.

Imbunatatirile aduse sunt urmatoarele:

  • Datele salvate in iCloud pot fi acum distribuite pe mai multe dispozitive.
  • Intreaga grafica a jocului a fost recreata.
  • Vasta experienta a Square Enix a fost valorificata pentru implementarea unor controale intuitive, care usureaza jocul pe ecrane tactile. Interfata de lupta a primit o atentie deosebita, cu o revizuire completa pentru utilizare pe smartphone.
  • Aceasta varianta pentru smartphone include noile magicites si evenimente care au fost introduse in remake-ul din 2006.
  • Unele evenimente au fost optimizate pentru a putea fi jucate pe smartphone.

Final Fantasy VI poate fi descarcat din App Store la un pret de 15,99 $.

Jocul este compatibil cu dipozitivele care ruleaza iOS 7. Cu toate acestea, utilizatorii de iPhone 4 sunt sfatuiti sa slaveze mai des datele, deoarece „anumite conditii din joc pot determina inchiderea neasteptata a aplicatiei”.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.