Free cookie consent management tool by TermsFeed

Fujitsu a anunțat lansarea unei noi game de dispozitive cu Windows 10 pentru clienții business. Compania a lansat nu mai puțin de 18 noi produse cu Windows 10 pentru clienții segmentului enterprise. Fujitsu a lansate 9 laptopuri, patru tablete, un PC desktop dar și patru modele noi de stații de lucru performante.

Dintre toate produsele proaspăt lansate ies în evidență noua tabletă Fujitsu ARROWS Tab V567/P și laptopul Lifebook U937/P. Tableta Arrows Tab V567/P este un PC cu Windows 10 care are și un ecran cu diagonala de 6 inci. Aceasta va fi disponibilă și cu Windows 10 Pro iar asta înseamnă că utilizatorii pot rula orice aplicație desktop pe aceasta. Fujitsu nu a oferit prea multe detalii despre noile sale produse așa că nu putem ști ce se ascunde în spatele designului acestora.

Fujitsu Lifebook U937/P este un laptop de 13,3 inci care este oferit alături de Windows 10. Acesta are o grosime de 15mm și o greutate de sub 799 grame iar pe lângă acesta a fost lansat și modelul P727/P care este un dispozitiv 2 în 1 cu ecran de 12,5inci. Cel din urmă poate fi folosit în mai multe moduri: standard, tabletă, stand și tent. Celelalte laptopuri lansate de companie folosesc procesoarele Intel Kaby Lake dar nu au fost oferite informații referitoare la acestea.

Tableta Fujitsu Arrows Tab va ajunge pe piața locală din Japonia în scurt timp la un preț de aproximativ 1.330 dolari iar laptopul Lifebook U937/P va costa peste 2.000 de dolari. Fujitsu nu a oferit încă detalii referitoare la specificațiile tehnice așa că va fi nevoie să mai așteptăm pentru a afla mai multe detalii tehnice.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.