In fiecare saptamana apare cate un produs nou pe piata, poate nu le putem acoperi pe toate dar pana la urma toate ajung in articolele noastre. Samsung a prezentat doua noi produse ce vor intra in linia de produse low-cost: Galaxy Grand 2 si Galaxy Core Advance, o pereche de telefoane low-end ca urmasi ale versiunilor lansate cu mai mult de un an in urma. Ambele dispozitive sunt mai mari si mai puternice.

Galaxy Grand 2 este poate cel mai interesant smartphone din colectie, o asemanare uimitoare cu Galaxy Note. Telefonul are un display de 5.25 inch ce ruleaza o rezolutie HD 720p si o desitate a pixelilor de 279 ppi. Alte specificatii ale dispozitivului includ un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM, conectivitate HSPA+. Telefonul ruleaza Android 4.3.

Galaxy Core Advance inca ruleaza Android 4.2 , acesta are un display de 4.7 inch ce ruleaza la o rezolutie de 800x480px, un procesor dual-core de 1.2 GHz si 1 GB memorie RAM. Ca si Grand 2, nici Core Advance nu vine cu conectivitate LTE.

Telefoanele sunt destul de atragatoare atat pentru pret cat si pentru specificatiile hardware. Galaxy Core Advance va ajunge pe piata la un pret in jurul a 200$ iar Galaxy Core 2 la un pret in jurul a 300$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.