Free cookie consent management tool by TermsFeed

Atât Samsung Galaxy S7 cât și LG G5 vor beneficia de noi funcții ce vor afișa detalii utile pe ecran, fără ca acesta să fie stins definitiv. Chiar dacă cele două telefoane de top nu s-au lansat încă, în presă au apărut numeroase informații ce vorbesc despre noile funcții pe care acestea le vor oferi.

Publicația 9to5 Google a descoperit că Samsung a înregistrat deja o marcă denumită “always on display.”

LG G5 nu este mai prejos. Conform publicației Android Authority, viitorul smartphone de top va avea o funcție ce va afișa date pe ecran, fără ca acesta să fie stins definitiv. Ecranul telefonului poate oferi utilizatorului notificări permanente pentru apelurile pierdute, mesaje text și email, notificări referitoare la calendar sau afișarea permanentă a ceasului pe ecran. Vă puteți gândi la LED-ul de notificări de pe telefoanele BlackBerry.

Ecranele celor două telefoane vor funcționa ca opțiunea Ambient Display inclusă pe sistemele de operare Android cu excepția că ecranele vor funcționa permanent. Se pare că atât LG cât și Samsung vor utiliza ecrane AMOLED pe noile telefoane pentru a putea include noua funcție. Pentru a se asigura că aceasta nu va reduce din durata de viață a bateriei, Samsung va folosi o baterie cu capacitatea de 3600mAh, cu 1100mAh față de Galaxy S6.

Mai avem puțin de așteptat până la lansarea oficială deoarece noile telefoane vor fi prezentate în mod oficial publicului pe 21 Februarie, cu o zi înainte de începerea evenimentului MWC 2016.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.