Free cookie consent management tool by TermsFeed

GeForce NOW primește o nouă actualizare și permite abonaților la planul cu RTX 3080 să joace până la 1440p și 120FPS prin browser, fără a fi necesară instalarea unei aplicații. Aceasta este o actualizare excelentă pentru jucătorii care doresc să experimenteze cele mai recente jocuri la cea mai înaltă calitate posibilă. Membrii RTX 3080 vor putea profita de această actualizare și se vor putea bucura de jocurile lor la o rezoluție și o rată de cadre mai mare, o actualizare care va fi cu siguranță pe placul multor gameri care au căutat o modalitate de a-și îmbunătăți experiența de joc.

Noua setare de performanță este disponibilă la pachetul 19,99 euro pe lună, care suportă, de asemenea, ray tracing și până la opt ore de joc pentru membrii care aleg abonamentul mai scump. Nivelul Priority, la 9,99 euro pe lună, va continua să ofere deocamdată rezoluție 1080p și 60 de cadre pe secundă.

Noua actualizare NVIDIA pentru GeForce NOW poate transmite o varietate de jocuri pentru PC pe mai multe dispozitive, chiar și pe PC-uri cu putere redusă, cu jocuri care rulează în browserul web Chrome sau Edge. În timp ce acest lucru este util pentru gameri, poate contribui, de asemenea, la dependența de jocuri, deoarece face ca satisfacerea dorinței de a juca jocuri să fie mai ușoară ca niciodată. Atracția de a putea alege un joc și de a începe să îl joci în orice moment, din orice locație, poate fi greu de rezistat pentru unele persoane. Iar cu posibilitatea de a juca jocuri pe dispozitive cu putere mai mică, cum ar fi laptopurile și smartphone-urile, face ca limitele să fie aproape inexistente. Astfel, pentru persoanele care se luptă cu dependența de jocuri, această actualizare ar putea face și mai dificilă renunțarea la acest obicei.

Cum pot activa 1440p la 120 FPS pe NVIDIA GeForce NOW?

Pentru a activa 1440p la 120 FPS, veți avea nevoie de un ecran compatibil cu ambele setări. În ceea ce constă NVIDIA GeForce NOW, deschideți meniul Settings (Setări) din panoul din stânga. Apoi, localizați secțiunea Streaming Quality (Calitate streaming) și bifați caseta Customize (Personalizați) pentru a deschide opțiunile de alegere a rezoluției și a ratei de cadre pe secundă. Totuși, rețineți că veți avea nevoie și de o conexiune excelentă, deoarece aceste setări utilizează până la 19 GB pe oră.

Așadar, acum Nvidia oferă jucătorilor noi opțiuni pe care concurenții săi nu le au. Spre exemplu, Stadia permite jucătorilor să se bucure de titlurile lor preferate la doar 60 fps în 4K, 1440p sau 1080p. Deși atât Nvidia, cât și Stadia au propriile puncte forte și puncte slabe, este clar că Nvidia este acum cea mai bună opțiune pentru jucătorii care doresc cea mai bună experiență de joc posibilă.

Această nouă versiune web de la Nvidia este acum disponibilă. Marți, Nvidia a lansat această versiune îmbunătățită a site-ului, împreună cu șase jocuri noi pe GeForce Now. Thymesia, Century: Age of Ashes, Clanfolk, Coromon, Hypercharge: Unboxed, și Phoenix Point se numără printre cele peste 1.300 de titluri accesibile prin GeForce Now. Reamintim că GeForce Now este disponibil în prezent pe PC, Mac, iOS (iPhone/iPad), dispozitive Android (Google Chromecast), NVIDIA SHIELD , și anumite dispozitive Smart TV.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.