Free cookie consent management tool by TermsFeed

În cadrul unui eveniment ce a avut loc astăzi, Gionee a prezentat două noi produse. Marathon M5 se axează pe durata de viață a bateriei iar modelul de top Elife E8 se axează pe performanța de top.

Ca și specificații, modelul de top aduce un ecran quad-HD AMOLED cu diagonala de 6 inci oferind o densitate a pixelilor de 490ppi. Elife E8 folosește procesorul Helio X10 de la MediaTek oferind o frecvență de lucru de 2GHz alături de 3GB capacitate a memoriei RAM, 64GB spatiu intern de stocare extensibil prin intermediul unui card microSD.

Alături de camera foto principală cu un senzor de 23,7MP, Elife E8 ramane in spatele Nokia 808 PureView si Lumia 1020 la dimensiunea pixelilor. Soluțiile software incluse în pachet oferă dispozitivului capacitatea de a produce imagini cu o rezolutie de până la 100MP, o funcție pe care s-a axat compania Gionee.

Gionee Marathon M5 are specificații de nivel mediu iar prețul acestuia este de aproximativ 370$ pe când Elife E8 va avea un preț de aproximativ 645$ (conform site-ului companiei Allview, modelul X2 Xtreme are un preț de aproximativ 2,200 Lei).

Telefonul Gionee Elife E8 va fi disponibil pe piețe începând cu data de 15 Iulie (în unele regiuni – printre care se numără și România – se va vinde sub brandul Allview X2 Xtreme).

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.