Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dispozitivul Google Chromecast se vinde bine, conform Sundar Pichai, vicepresedintele Android si Chrome. La o conferinta de presa ce a avut loc in Texas Sambata, acesta a declarat ca Google a vandut milioane de unitati de dispozitive Chromecast si ca acesta va ajunge in curand si pe pietele internationale.

Chromecast s-a lansat in SUA in luna Iulie a anului trecut si este disponibil pentru 35$. Chromecast permite streamingul pe dispozitivele ce detin o conexiune HDMI (televizor sau monitor) de pe mai multe servicii de streaming audio si video. Streamingul se face folosind un dispozitiv ce ruleaza sistemul de operare Android (smartphone sau tableta).

Google a lansat Google Cast Software Development Kit (SDK) pentru dezvoltatori cu doar o luna in urma si promite sa aduca mai multe functionalitati dispozitivului permitand dezvoltatorilor sa integreze functii de audio/videa streaming in aplicatiile dezvoltate.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.