Google anunta un mai subtire, usor Nexus 7 cu o rezolutie FullHD la un pret incepand cu 230$. Google a actualizat una dintre cele mai iubite tablete Android, aceasta este fabricata de Asus, si va ofera tot ce aveti nevoie de la o tableta Android. Are un display cu o rezolutie inalta 1920x1200px cu o densitate de 323ppi. Are un panou multitouch in 10 puncte IPS cu o protectie de sticla care nu doar este rezistenta la zgarieturi dar este si contra amprentelor.

Ca specificatii tehnice, noul Nexus 7 are un procesor quad-core de 1.5GHz S4 Pro de la Qulacomm la pereche cu un GPU Adreno 320 si 2GB memorie RAM. Nexus 7 ruleaza Android 4.3, cea mai recenta versiune oferita de Google pentru sistemul sau de operare.

Aditional, Nexus 7 vine cu NFC si WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0 si suport SlimPort pentru a viziona videoclipurile FullHD direct pe TV. Camera frontala are un senzor de 1.2MP iar cea principala de pe spate esre de 5MP.

Pretul noii tablete Nexus 7 este 230$ pentru varianta de 16GB si 270$ pentru varianta de 32GB.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.