Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pentru a sarbatori aniversarea browserului Chrome, Google a pregatit utilizatorilor sai noi aplicatii mobile si desktop. Compania a anuntat lansarea unei noi suite Chrome Apps, disponibila momentan doar pentru sistemele desktop care opereaza Windows. 500px, Booktrack, Pocket, UberConference si Wunderlist, sunt doar cateva din aplicatiile care aduc utilizatorilor nu doar unelte suplimentare de eficientizare a activitatii zilnice, ci si un nou mod de prezentare.

Spre deosebire de pachetele dezvoltate pana acum, noua suita Chrome ofera o mai buna gestionare a instalarii si rularii, icon-urile fiind vizibile in bara de activitati, ca orice alt program instalat pe PC. Utilizatorii vor avea posibilitatea sa le acceseze de pe orice sistem desktop, prin simpla conectare la contul Google. Documentele, activitatile si datele vor putea fi stocate atat online cat si local si vor fi de asemenea sincronizate. Impreuna cu pachetul de utilitare, Google Chrome lanseaza si o serie noua de jocuri.  Atat aplicatiile cat si jocurile pot fi instalate ca si pana acum, direct din Chrome Web Store. In cei 5 ani de existenta, Chrome s-a extins peste asteptari, detinand chiar si un sistem de operare destinat notebook-urilor, Chrome OS.

Sursa: IT News

Share.
Avatar of Ioana Munteanu

Pasionata de dezvoltare web, design si social media. Consider ca mediul virtual este cel mai puternic formator de opinie existent.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.