Free cookie consent management tool by TermsFeed

La inceputul acestui an, Google a anuntat Android Auto (o versiune a Android destinata sa aduca platforma in interiorul masinilor) iar astazi, gigantul motor de cautare a oferit dezvoltatorilor acces la kit-ul API al serviciului. Potrivit companiei, acest serviciu la permite aplicatiilor mobile sa „se se extinda la autoturisme intr-un mod optimizat pentru experienta de condus„.

Pentru utilizatori, asta inseamna ca isi pot conecta cu usurinta dispozitivele Android la un autoturism compatibil sa sa inceapa sa isi utilizeze experienta Android optimizata pentru auto ce lucreaza cu ecranul din interiorul acestuia, butoanele de pe volan si mai mult. Pentru dezvoltatori, ghidurile de interfata, API-urile fac mai usor sa ofere utilizatorilor un mod simplu de a obtine informatia necesara in timp ce sunt la volan.„.

Initial, doar aplicatiile audio si de mesagerie, ca de exemplu WhatsApp, Facebook Messenger si textPlus vor avea suport de la Android Auto. Suportul pentru categoriile aditionale de aplicatii vor fi adaugate in viitorul apropiat. Momentan, doar producatorii Audi si Volvo au confirmat ca vor livra autoturisme echipate cu Android Auto.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.