J.J. Abrams va produce seria de documentare denumită Moon Shoot despre concurenții premiului de 30 de milioane de dolari de la Google din proiectul Lunar X Prize.

Persoanele din spatele proiectului Lunar X Prize nu cred că doar NASA sau SpaceX pot ajunge departe în spațiu iar acesta este motivul lansării proiectului Google Lunar X Prize. Acesta reprezintă o competiție dedicată inspirării antreprenorilor pentru a aduce noi modalități de a ajunge pe lună, cu prețuri rezonabile și mai ales, să aterizeze o rachetă fără oameni până la sfârșitul anului 2017.

Se pare că proiectul are succes deoarece s-au înscris 16 echipe ce vor concura pentru marele premiu oferit de Google; două dintre echipe au primit deja contracte de lansare.

Pentru a atrage atenția asupra competiției, directorul J.J. Abrams alături de Orlando von Einsiedel, Google și X Prize Foundation au creat o serie de documentare ce scot în evidență munca imensă din culisele concursului. Acesta va oferi o vedere asupra sacrificiilor ce îndreaptă concurenții către o călătorie incredibilă.

Seria de documentare își va face debutul pe Google Play pe 15 Martie și pe YouTube pe 17 Martie. Mai jos puteți urmări un trailer al seriei de documentare Moon Shot:

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.