Rick Osterloh, vice-președinte senior al departamentului hardware de la Google a confirmat că Pixel va avea un urmaș în acest an. Informația a fost oferită publicului în cadrul evenimentului MWC 2017 din Barcelona.

Succesorul telefonului Google Pixel va fi lansat undeva în luna Octombrie iar Osterloh spune că acesta va fi un dispozitiv premium. Google Pixel 2 va urma aceată cale iar Google va oferi specificații de top într-un design premium pentru viitorul smartphone al companiei.

Pe lângă un smartphone premium, este posibil ca Google să pregătească și un alt dispozitiv, cu specificații medii destinat utilizatorilor cu bugete mai mici. Modelul de buget ar putea primi o nouă denumire de la Google iar gama Pixel să fie dezvoltată pe platforme premium pentru a putea concura direct cu modelele iPhone de la Apple.

Speculațiile din presă sugerează că telefonul va fi disponibil la un preț mai mare față de modelul anterior în momentul lansării iar speciifcațiile ar putea include un procesor mai performant și o cameră foto mai bună, așa cum ne-am fi putut aștepta.

Să nu uităm că multe din detalii rămân la nivel de zvonuri iar singurul lucru sigur este lansarea unui nou model premium denumit Google Pixel 2 undeva prin luna Octombrie a acestui an.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.