Producatorul chinez de smartphone-uri GooPhone lucreaza la un nou dispozitiv minune. Nu, nu este vorba despre un telefon cu ecran flexibil sau despre unul cu un procesor cu opt nuclee, si nici despre un alt telefon Android cu procesor cu patru nuclee la un pret mai mic de 100 de dolari.

Este ceva diferit. GooPhone X1+ este unic deoarece, spre deosebire de alte telefoane, acesta are trei sloturi SIM. GooPhone X1+ va fi lansat pe piata chineza si se presupune ca este primul si singurul telefon din lume care poate functiona cu trei cartele. Acum utilizatorii vor putea sa foloseasca toate cele trei cartele, una pentru viata presonala, una pentru afaceri si alta pentru aventuri (aviz amatorilor ;-)).

smartphone cu trei cartele
Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Un comentariu

  1. Avatar of George

    Nu e primul telefon de acest tip. LG are deja două modele cu trei cartele SIM, disponibile și în România. Ba mai mult, au un model cu patru cartele SIM, dar e disponibil doar în America de Sud momentan. Cred că oricine ar prefera o marcă renumită, în defavoarea acestui producător chinez.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.