Free cookie consent management tool by TermsFeed

In luna Noiembrie a anului trecut au aparut pe web primele stiri despre GTA San Andreas pentru Android, iOS si Windows Phone. Rockstar, compania producatoare a jocului, a surprins cu anuntul jocului, cu o luna in urma a fost lansata versiunea pentru Android si iOS iar astazi a fost lansata, in final, si versiunea pentru Windows Phone.

GTA San Andreas a fost unul dintre cele mai bune jocuri pana la lansarea GTA V. Versiunea mobila a jocului a fost remasterizata cu si mai multe detalii grafice. Avand in vedere ca este un joc pentru telefon, avem controale touch si optiuni de control contextuale. Compania a facut checkpoint-ul mai usor in versiunea mobila a jocului.

Cu ce vine noua versiune:

  • o noua grafica remasterizata de ianlta rezolutie cu efecte de lumina, culori imbunatatite si personaje mai reale
  • trei scheme diferite de control, controale personalizabile, optiuni contextuale ce afiseaza butoanele doar atunci cand este nevoie de acestea
  • grafica adaptabila

Conform producatorului, GTA San Andreas este suportat doar de telefoanele: Lumia 1520, 1320, 822, 810, HTC 8XT dar se pare ca in cele din urma jocul poate fi rulat pe orice dispozitiv Windows Phone ce are cel putin 1GB de memorie RAM.

Pretul jocului este de 6.99$ si poate fi descarcat din magazinul de aplicatii Windows Phone.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.