Free cookie consent management tool by TermsFeed

Kingston a anunțat un acord definitiv în ceea ce privește vânzarea divizie de gaming HyperX către HP.

Achiziția susține strategia HP de a stimula creșterea business-ului de calculatoare personale, unde perifericele și jocurile sunt segmente atractive. Portofoliul de produse HyperX acoperă o gamă largă de periferice pentru gaming precum căști, tastaturi, mouse-uri, mouse pad-uri, microfoane pe USB și accesorii pentru console.

Pe segmentul de gaming, HP a dezvoltat la nivel global un portofoliu mare şi în continuă creștere, condus de brand-ul OMEN. Acesta s-a dezvoltat într-un ecosistem de clasă mondială ce integrează hardware, software, conținut și servicii.

HP își va consolida poziția pe piața accesoriilor de gaming cu produsele HyperX

Compania continuă dezvoltarea sa în domeniul de gaming prin lansarea unor produse puternice precum laptop-urile OMEN 15 și Pavilion Gaming 16.

Dincolo de dispozitive, HP oferă și inovație în software, așa cum se poate vedea prin OMEN Gaming Hub, un spațiu dedicat pasionaților de jocuri unde aceștia se pot conecta, personaliza și explora echipamentele de gaming și jocurile.

Adăugarea brandului HyperX la ecosistemul de gaming HP, va oferi experiențe noi și inovatoare în tot ceea ce pasionații de jocuri vad, aud și ating.

Conform înțelegerii, HP va plăti 425 milioane de dolari pentru brandul HyperX, tranzacția urmând să fie finalizată în Q2 2021. Kingston va păstra în continuare divizia de memorii flash, DRAM și SSD-uri pentru gaming sub brandul HyperX. Astfel, doar perifericele (tastaturi, mouse, căști, microfoane) vor ajunge în tabăra HP.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.