Surse din China sustin ca urmatoarea versiune a telefonului Nexus de la Google va fi produs de Huawei si va avea ca baza un prototip al Mate 8. Informatiile anterioare au sugerat faptul ca urmatorul smartphone Nexus va avea un ecran cu diagonala de 5,7 inci ce va oferi o rezolutie 2K, asemanator cu Mate 8 de la Huawei.

Telefonul prototip de la Huawei, Mate 8, va folosi un procesor propriu al companiei, Kirin 930. Urmatorul Nexus va fi echipat cu un procesor de la Qualcomm, Snapdragon 810, in ciuda parerilor nu prea bune despre acesta. Cea mai noua sursa ne indica faptul ca telefonul Nexus ar putea folosi procesorul Kirin 950 de la Huawei, acesta ar putea fi o versiune imbunatatita al Kirin 930.

Alte detalii despre specificatiile hardware nu sunt inca clare. Daca viitorul Nexus este bazat pe Mate 8, acesta ar putea oferi impresia unui smartphone de inalta calitate, ar putea avea chiar si o carcasa metalica si multa sticla.

Pana la o informatie oficiala, totul ramane la nivel de zvon.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.