Huawei Ascend W2

Astazi au aparut in presa primele imagini reale cu mult zvonitul Huawei Ascend W2. Telefonul este cel de-al doilea dispozitiv WP8 produs de compania Huawei. Acesta a putut fi vazut la Mobile Asia Expo si este in mod cert conceput ca un dispozitiv Windows Phone accesibil ca pret.

Ascend W2 are un ecran de 4,3 inci cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli, un procesor cu doua nuclee Qualcomm de 1.4GHz, asemanator cu cel folosit pentru modelul W1, insa mult mai rapid. Memoria RAM a telefonului este de 512MB, iar capacitatea de stocare – 8GB, capacitate care poate fi extinsa folosind un card microSD.

Smartphone-ul are o baterie detasabila de 1,700 mAh. Cele trei butoane senzitive de pe ecran se coloreaza in functie de live tile-urile accesate. Telefonul este unul de o calitate buna si ofera posibilitatea alegerii optiunii glove mode, la fel ca Lumia 920, ceea ce inseamna ca, pe timp de iarna, nu trebuie sa va dati manusile jos pentru a-l putea folosi. Poate fi achizitionat, de asemenea, in culorile rosu si galben.

Nu se cunoaste inca data la care telefonul va fi pus in vanzare pe piata din Europa.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus