Free cookie consent management tool by TermsFeed

Compania Huawei a fost inclusa de catre renumita organizatie Thomson Reuters in “Top 100 Inovatori Globali” in 2014.

Huawei este singura companie din China care face parte din acest clasament, realizat anual incepand cu 2011, si care se concentreaza pe inovatiile la nivel global in diferite industrii, analizand factori precum numarul total de patente al unei companii, rata de succes a patentelor si prezenta globala a portofoliului de patente.

Cu 7000 de patente de inventii si 1000 de aplicatii pentru patente de design pe care Huawei Consumer Business Group le-a depus pana in august 2014, investitiile continue ale companiei in centrele R&D au fost rasplatite prin lansarea produselor varf de gama, precum modelele prezentate recent Huawei Mate7 si Huawei P7. Modelul Mate7 a fost laudat de catre industrie datorita tehnologiei de deblocare pe baza amprentei, ce include un cititor cu o rata de 508PPI, ceea ce permite utilizatorilor sa deblocheze telefonul cu cel putin 80% mai repede decat alte device-uri care includ optiuni de recunoastere pe baza atingerii.

Cu multe caracteristici uimitoare, smartphone-ul Ascend P7 a fost remarcat in special datorita camerelor sale foto, mai ales pentru camera frontala de 8MP, echipata cu functia de realizare a selfie-urilor panoramice.

La Huawei, una dintre cheile catre succesul produselor noastre la nivel global l-a reprezentat angajamentul continuu catre cercetare, dezvoltare si inovatia prin intermediul patentelor. Recunoasterea venita din partea Thomson Reuters certifica acest angajament,” a declarat Shao Yang, Vice Presedintele departamentului de Marketing al Huawei Consumer Business Group.
La nivel de companie, pana in iunie 2014, Huawei Technologies a depus mai bine de 65.000 aplicatii de patente in China, Statele Unite ale Americii si Europa.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: top100innovators.com

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.