Huawei a lansat astazi in Paris, Franta, noul smartphone Huawei Ascend P7 ca un urmas al Ascend P6 – un nou smartphoce ce dispune de o conexiune la retea 4G.

Ca si specificatii, telefonul are un ecran de 5 inci ce ruleaza o rezolutie FullHD, doua camere foto cu senzori de 8MP si 13MP alaturi de interfata Emotion UI versiunea 2.3.

Huawei Ascend P7 vine cu un nou design ce promite o noua experienta de utilizare. Grosimea telefonului este de 6.5 mm fiind astfel unul dintre cele mai subtiri telefoane 4G de pe piata.

Angajamentul continuu al Huawei de a dezvolta in ultimii trei ani smartphone-uri de calitate premium a fost rasplatit. Sunterm pe locul trei la nivel global in ceea ce priveste livrarile de smartphone-uri, iar recunoasterea brandului creste cu viteza in regiuni cheie precum China sau Europa de Vest,” a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group. “Astazi, lansarea modelului Huawei Ascend P7 provoaca din nou standardele existente in industrie prin redefinirea designului telefonului, a experientei oferite de camera foto si a conectivitatii ultra rapide, pentru a le oferi consumatorilor o experienta de utilizare fara precedent.”

Telefonul va fi disponibil in mai multe optiuni de culoare: negru, alb si roz iar ecranul sau ofera o densitate a pixelilor de 445ppi. Camera foto principala a telefonului foloseste un senzor Sony BSI din a 4-a generatie oferind utilizatorilor posibilitatea de a face fotografii in conditii cu lumina scazuta iar camera foto secundara ofera functie de fotografiere panormanica alaturi de o caseta de preview pentru fotografiile de tip selfie.

In afara imbunatatirilor aduse camerei, tehnologia proprietara Huawei, Image Signal Processor (ISP), permite smartphone-ului sa controleze o serie de functii care rivalizeaza cu cele existente in cazul unui DSLR, inclusiv autofocus, balans de alb si reducerea zgomotului pentru fotografii frumoase in orice conditii.

Pretul recomandat de retail pentru Huawei Ascend P7 este de 449 Euro incepand din Mai.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.