Huawei este onorată să anunțe că Huawei P9 a primit titlul de “Smartphone-ul anului în Europa” din partea prestigioasei Asociații Europene de Imagine și Sunet (EISA).

Huawei P9 este primul smartphone co-proiectat împreună cu iconicul brand Leica Camera AG. Sistemul dual-camera, pe care P9 îl integrează, duce fotografia la un alt nivel, permițându-le utilizatorilor să surprindă culori vii și expresive, dar și imagini alb-negru de o claritate nemaiîntâlnită.

Cu privire la acordarea distincției “European Consumer Smartphone 2016 – 17” pentru Huawei P9, juriul EISA a declarat:

“Câteodată, înțelegerea lucrurilor importante este esențială și exact asta face Huawei P9. Cu un ecran IPS-NEO LCD de 5,2 inci, cu rezoluție Full HD, un procesor octa-core HiSilicon Kirin 955 și versiunea Android OS 6.0 cu Emotion UI 4.1, P9 este un smartphone atrăgător și performant. Dar asta nu e tot: Huawei face istorie fiind primul producător care integrează expertiza Leica în fotografie în dispozitivele sale mobile.

Sistemul dual camera captează mai multă lumină și oferă mai multă claritate atât în ceea ce privește fotografiile, cât și clipurile video. În timp ce bateria de 3000 mAh are îndeajuns de multă putere pentru a ține pasul cu programul încărcat al utilizatorilor, finisajele premium combinate cu corpul unibody și sticlă 2,5D transformă telefonul într-unul practic și elegant în egală măsură.”

Continuându-și angajamentul de a inova, Huawei este recunoscută pentru al patrulea an consecutiv la această categorie.

“Suntem onorați să primim acest premiu din partea EISA pentru al patrulea an consecutiv. Aspectul deosebit al smartphone-ului Huawei P9, lăudat de juriul EISA, este rezultatul unor cercetări complexe și atenției la detalii din partea unor designeri de produs renumiți la nivel mondial, iar eforturile lor neobosite au culminat cu un design uimitor la nivel vizual.”

– a spus Glory Zhang, Chief Marketing Officer în cadrul Huawei Consumer BG.

Livrările globale ale modelelor Huawei P9 și P9 Plus au depășit 4,5 milioane de unități în iulie, cu vânzări notabile înregistrate în multe țări europene, precum Franța, Finlanda și Marea Britanie.

Cele două telefoane de la Huawei sunt disponibile și în magazinele online de la noi din țară. Modelul Huawei P9 Lite Dual SIM cu 16GB spațiu de stocare este disponibil la eMag la un preț de începe cu aproximativ 1.200 de lei iar modelul de top Huawei P9 cu 32GB spațiu de stocare și conectivitate 4G poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2.400 de lei la eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.