În presă au început să apară noi informații referitoare la Huawei Mate 9, cu o lună înainte ca noul dispozitiv să fie lansat în mod oficial. Huawei a trimis presei invitații la o conferință de presă care se va ține în Munich. În același timp, pe rețeaua socială Wibo au început să apară imagini și informații despre noul Huawei Mate 9.

Potrivit informațiilor disponibile, noul Mate 9 este un smartphone de top dezvoltat de Huawei care va fi disponibil în mai multe opțiuni de memorie RAM și de stocare. Modelul de bază va fi lansat cu un preț de 500$ și va avea 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare iar modelul de top cu 6GB RAM și 256GB spațiu de stocare se va lansa cu un preț recomandat de 700$.

Pe lângă selecția specificațiilor, Huawei va oferi clienților și posibilitatea de a alege culoare terminalului, în funcție de modelul ales. Modelul de bază va fi disponibil în doar trei culori iar modelul de top va fi disponibil îm șase opțiuni de culoare.

Alte specificații tehnice ale noului telefon mai includ un sistem de camere foto principal cu două camere foto dezvoltate de Leica (cu apertura f/2.0), interfașa EMUI 5.0 alături de sistemul de operare Android 7.0 Nougat și procesorul Kirin 960 care nu a fost încă anunțat de Huawei.

Huawei Mate 9 va fi prezentat pe 3 Noiembrie, conform zvonurilor recente și va ajunge pe piață undeva pe la sfârșitul aceleiași luni.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.