Imagini cu noul Samsung Galaxy S4 Active

Samsung se pregateste pentru a lansa un dispozitiv durabil numit Galaxy S4 Active, potrivit unui raport al @evleaks. Obisnuitul utilizator ce vine cu noutatile, a publicat pentru TheUnlockr.com un articol in care spune ca dispozitivul Android™ – ce are numele de cod J Active – este un dispozitiv de 5 inch HD si este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 600 cu patru nuclee de 1.9GHz .

Va avea si o camera de 8 MP si ar trebui sa se lanseze pentru operatorul american AT&T in culorile gri inchis si turcoaz.

Intrebat cand dispozitivul “greu” va ajunge pe piata, @evleaks a spus ca ar fi disponibil din luna Iunie si va fi anuntat in presa. Aceasta lansare se potriveste cu raportul Wall Street Journal de luna trecuta spunand ca Samsung va lansat Galaxy S4 Active, cunoscut ca asteptatul, varianta mai grea a Galaxy S4, in aceasta vara.

Ultimele zvonuri de astazi sunt precedate de un anunt oficial al Samsung depsre lansarea Galaxy S4 Mini indicand ca, compania are planuri pentru a profita de expansiunea liniei de dispozitive Galaxy S4.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus