Ultimele noutati auzite despre faptul ca Samsung „sare” peste actualizarea la sistemul de operare Android 4.2.2 pentru Galaxy S3 si va actualiza sistemul direct la versiunea 4.3. Milioane de utilizatori vor primi actualizarea la Android 4.3 Jelly Bean in aceasta saptamana.

Este un lucru bun ca Samsung lucreaza din greu la actualizarile sistemului de operare chiar daca este doar pentru modelele de top. Nici un alt producator nu isi actualizeaza dispozitivele asa rapid (de exemplu HTC). Sony este o alta companie ce isi tine promisiunile dar nu ofera actualizari asa rapid.

Samsung Galaxy S3 este inca un dispozitiv puternic, cu un procesor Exynos quad-core de 1.4GHz, 1GB memorie RAM si un display de 4.8 inch HD (1280x720px) Super AMOLED si o baterie cu capacitatea de 2100mAh. Actualizarile rapide ale sistemnului de operare Android utilizat pe dispozitiv va tine Galaxy S3 in topul dispozitivelor cu specificatii tehnice si anul acesta.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of Minca

    Am un Galaxy S3 achizitionat la abonament Orange (este codat)
    Stii cumva daca voi primi update-ul mai tarziu decat ar trebui ?

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.