Imagini de presa cu BlackBerry 10 seria C

In ciuda faptului ca BlackBerry a anuntat o micsorare a personalului cu 40% compania inca lucreaza la dispozitive noi. In presa au aparut imagini cu noul smartphone BlackBerry 10 din seria C aratandu-ne un nou membru cu touchscreen in familia BlackBerry.

BlackBerry 10 din seria C, asa cum este denumit momentan, pare a fi un mix intre seriile Z si Q dar arata ca un HTC mai vechi. BlackBerry Z30 a fost anuntat saptamana trecuta prezendandu-ne un nou dispozitiv ce vine cu sistemul de operare BlackBerry 10.2, dupa acestea noutati putem presupune ca BlackBerry lucreaza in avansarea tehnologiei sale.

Imaginea de presa a fost prezentata pe siteul bbin.in iar specificatiile sale speculate ne vorbesc despre un display LCD de 4.2 inch ce va rula la o rezolutie de 720x1280px, noul telefon arata ca Z30 dar specificatiile sale ne duc cu gandul la Q5.

Daca acesta ruleaza BlackBerry 10 ne putem astepta sa vina capabil de conexiune LTE – asa cum toate telefoanele cu versiunea 10 a sistemului de operare au venit.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus