Mai sunt doar cateva saptamani pana la evenimentul CES de anul viitor, asa ca atentia noastra se indreapta spre dispozitivele care se anunta a fi lansate in 2014. Pe langa telefoane, atentia ne-a fost atrasa de cateva tablete, in mod speciale cele de la Samsung. Printre noutatile Samsung se numara o tableta de 12,2 inci sau chiar un model cu ecran OLED de 10,5 inci. De asemenea, am mai auzit ca acestia pregatesc o noua serie de tablete denumita „Lite” din care va face parte Galaxy Tab 3 Lite.

Pe langa seria Lite, se pare ca Samsung pregateste si o serie „Pro” de tablete. Se presupune ca, pe langa Galaxy Tab 3 Lite, vor fi lansate si tabletele Galaxy Tab Pro 8.4, Galaxy Tab Pro 10.1 si uriasa Galaxy Note Pro 12.2.

Confrom sursei, Tab 3 Lite de 7 inci va fi lansata la mijlocul lunii ianuarie, urmata fiind de cele doua modele Tab Pro in februarie. Note Pro 12.2 va fi lansata la cel putin o saptamana distanta.

In ceea ce priveste specificatiile, Note Pro 12.2 va avea capacitati de stocare incepand de la 32GB, in vreme ce cele doua Tab Pro vor avea 16GB. Toate modele Pro vor fi disponibile atat in varianta WiFi cat si LTE, iar Tab 3 Lite doar in varianta cu 3G.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.