In curand vom putea folosi Skype in browser

skype

Microsoft a anuntat ca in curand vom putea efectua apeluri direct in browser folosind Skype. Prin intermediul webRTC, Skype pentru web (versiunea beta momentan) va functiona cu Chrome, Safari, Firefox si, desigur, Internet Explorer, fara a fi nevoie de plugin-uri aditionale.

Acest mod de utilizare al Skype ar putea fi de folos pentru multi utilizatori ce nu detin acces la accesarea aplicatiei speciale Skype ce doresc sa comunice cu prietenii, de exemplu dintr-o cafenea din afara tarii de resedinta.

Momentan, Skype pentru web va fi disponibile pentru “un numar mic de utilizatori vechi sau noi” in versiune beta pe Skype.com. Daca nu vedeti o invitatie data viitoare ca va logati in conctul Skype asta inseamna ca momentan nu sunteti pe listele companiei.

Pe langa utilizatorii unor pc-uri publice, printre cei ce se vor bucura vor fi cu siguranta si utilizatorii dispozitivelor Chromebook ce ruleaza sistemul de operare Chrome OS. Deoarece acestia nu pot folosi aplicatii native, posibilitatea folosirii Skype direct din browser ii va incanta pe multi

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus