Incarcatorul wireless Google Nexus 4 a fost un vis pana astazi, chiar daca telefonul in sine a devenit disponibil cu luni in urma, in 2012. Acum, insa, cumparatorii americani isi pot plasa comenzile pentru incarcatorul pentru cel mai nou smartphone Android de la Google pentru 59.99 dolari.

Transport cu incarcator wireless Nexus 4 este estimat sa soseasca in mai putin de o saptamana si va fi expediat impreuna cu un cablu USB si un conector conceput pentru utilizarea in America de Nord (banuim ca desingul va fi diferit pentru alte regiuni). Incarcarea completa a bateriei dureaza aproximativ patru ore.

Nexus 4 are un mod de andocare atunci cand este utilizat impreuna cu incarcatorul wireless, care permite afisarea de fotografii, articole si alte informatii, inclusiv nivelul de incarcare a bateriei. Judecand dupa cat de repede a vandut Google telefoanele Nexus, nu se poate spune cat timp aceste incarcatoare vor fi disponibile, asa ca grabiti-va sa va comandati unul.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.