Free cookie consent management tool by TermsFeed

SanDisk este, in prezent, producatorul celui mai rapid card de memorie. Compania lanseaza un card de memorie denumit Extreme Pro CFast 2.0, primul card de memorie care functioneaza la  450 MB/s viteza de citire si 350 MB/s viteza de scriere, devenind cel mai rapid dispozitiv de stocare de acest fel. Viteza nu este singura imbunatatire adusa, avand un design mai rezistent, fara pini, si posedand chiar si un serial number pe care posesorii il pot inregistra pentru a beneficia de serviciul de asistenta clienti.

Pentru moment, utilizarea acestui card revolutionar este destul de limitata. Singurul dispozitiv echipat pentru a utiliza un astfel de card este un model de camera video de la Arri Amira, care urmeaza sa fie lansat in viitorul apropiat. Totusi, exista cateva modele de camere care il pot utiliza prin intermediul unui adaptor.

O alta veste buna pentru utilizatori este si faptul ca SanDisk urmareste sa mareasca si capacitatea de stocare a cardurilor, acestia anuntand ca vor face disponibila o versiune de 256 GB, care va fi in curand lansata pe piata europeana si cea americana.

Share.
Avatar of Laura Coserea

Salut! Eu sunt Laura si in prezent sunt studenta. Sunt pasionata de IT, jocuri si tot ce este nou.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.