Free cookie consent management tool by TermsFeed

Internet Explorer 10 dezlantuie puterile neatinse pana acum ale PC-ului, oferind pagini pline de grafica plina de viata, continut video fluent si continut interactiv.

Caracteristici imbunatatite cum ar fi SmartScreen Filter si Protectia antimonitorizare va ajuta saă fiti mai precaut cu amenintarile la adresa confidentialitatii dvs. si a PC-ului.

Internet Explorer 10 este un browser complet nou, construit pentru viteza si perfect pentru atingere. Un browser pe ecran complet care este usor de folosit, mai sigur si complet integrat in Windows 8 si Windows RT.

Creat pentru a beneficia de intreaga forta a Windows 8 si Windows RT, Internet Explorer 10 porneste si incarca site-urile aproape imediat. Imbunatateste timpul de raspuns pe web intr-un mod complet nou. Tot ce doriti sa faceti pe web este la o atingere sau la un clic distanta.

Controalele facile si intuitive functioneaza exact asa cum va asteptati. Caseta unica este atat bara de cautare, cat si de adrese, pentru o navigare mai rapida. Fixati site-urile preferate la ecranul Start si ajungeti la ele la fel de repede cum accesati aplicatiile.

Navigare reala pe ecran complet: Controalele de navigare apar numai cand va trebuie si dispar fara zgomot cand nu aveti nevoie de ele. Internet Explorer 10 va permite sa dati flip inainte sau inapoi prin site-urile dvs. web cu o miscare a degetului. Datele si filele pentru site-uri vizitate frecvent sunt supradimensionate pentru atingere usoara.

Contribuiti la pastrarea sigurantei PC-ului si informatiilor dvs. pe web cu ajutorul tehnologiei SmartScreen, care protejeaza impotriva tehnicilor de inginerie sociala rau intentionate. Instrumentele de confidentialitate precum Do Not Track (Nu monitoriza) sunt incorporate si pot fi activate cu doar un clic.

Pagina oficiala: microsoft.com

Pagina oficiala de download pentru Windows 8: microsoft.com

Pagina oficiala de download pentru Windows 7: microsoft.com

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

  1. Avatar of rosu liliana
    rosu liliana on

    salut am o problema cu melodiile de pe fb nu ma lasa sa le ascult am sters 2 poze de un al fb si de atuncea numai pot asculta muzica trebe sa intru la youtube

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.