Free cookie consent management tool by TermsFeed

China a facut o schimbare revolutionara in lumea digitala creand o camera foto cu un senzor optic de 100 MegaPixeli, numele noii camere foto este IOE3 Kanban. Camera foto a fost dezvoltata de Institutul Chinez de Optica si Electronica ce a lucrat sub egida Academiei de Stiinta din Beijing. Compania sustine ca aceasta este camera foto cu cel mai mare senzor din lume.

Camera foto IOE3 Kanban are un senzor CCD de 100 MP si este capabila de a fotografia la o rezolutie de 10240x10240px. Acesta este un mare pas pentru lumea fotografica.

IOE3 Kanban are o carcasa metalica iar lentilele sale masoara numai 19.3cm. Poate fi operata la temperaturi de la -20 grade Celsius pana la +55 de grade Celsius. Camera foto are un sistem optic avansat, control de la distanta si o mare capacitate pentru administrarea datelor. Este creata pentru utilizarea industriala.

Camera foto IOE3 Kanban este usoara si mica in ciuda tehnologiei si capacitatii senzorilor, are o lungime de aproximativ 7.6inch. IOE3 Kanban contine si un sistem HDR, poate fi folosita in detectie a dezastrelor si in transport.

Institutul a mai creat recent, 2001-2005, o camera foto cu un senzor de 81MP. Cu noua camera acesta intrece orice record de pe piata si castiga publicitate peste tot in lume. IOE3 Kanban se dovedeste a fi cea mai rapida camera si va fi lansata curand pe piata.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

2 comentarii

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.