iOS App Store are 1 milion de aplicatii, 1 milion de melodii ascultate in iTunes Radio

Poate faptul ca iOS App Store are acum 1 milion de aplicatii publicate nu este un top avand in vedere ca Google Play a atins limita de 1 milion in luna Iulie si, iOS nu este platforma mobila cea mai dominanta, dar dezvoltatorii publica destul de des aplicatii pentru platforma iOS prima data. Apple a anuntat astazi un nou iPad, un MacBook upgradat dar a vorbit si de iOS App Store si iTunes Radio.

Directorul Executiv Tim Cook a declarat ca iOS App Store a ajuns in final la 1 milion de aplicatii disponibile, fata de 900.000 de aplicatii disponibile in cadrul WWDC din luna Iunie. App Store are peste 60 de miliarde de descarcari, 50 de miliarde au fost “sarbatorite” in luna Mai de Apple. Dezvoltatorii iOS au si venituri pe masura, Cook spune ca au fost venituri de 13 miliarde de dolari platite dezvoltatorilor pana astazi.

O optiune noua in iOS 7 a fost iTunes Radio si Cook spune ca pana in acest moment peste 20 de milioane de utilizatori au incercat serviciul si au fost ascultate 1 milion de melodii de la lansarea iTunes Radio. Un numar destul de impresionant.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus