Un raport publicat de un site Japonez, MacFan, a fost primul ce a oferit o data specifica pentru lansarea urmatoarei variante iPhone.

apple iphone 5s smartphone ios

Apple va dezvalui urmatoarea varianta iPhone pe 20 iunie si va iesi spre vanzare in luna iulie. Cel putin asa sustine un site dedicat produselor Mac din Japonia.

Marcand a 20-a aniversare de cand este un site dedicat produselor Mac, MacFan sugereaza ca urmatoarea generatie iPhone va iesi pe scena in cadrul unui eveniment organizat de Apple pe 20 iunie anul acesta. Noul iPhone va iesi spre vanzare cateva saptamani mai tarziu, la inceputul lunii Iulie, asa cum spune Electronista.

Raportul prezentat mai sustine ca Apple va lansa si versiunea low-cost al iPhone in luna august ce tinteste dispozitivele pre-paid pentru pietele in dezvoltare ca India sau China.

Electronista afirma ca zvonurile sunt plauzibile dar nu indica sursa informatiilor detinute de MacFan.

O lansare in Iunie sau Iulie pentru iPhone 5S a fost propusa de analisti. Apple a lansat originalul iPhone si iPhone 3G, 3GS si 4 in lunile Iunie si Iulie.

Oricare ar fi data lansarii, un debut in aceasta vara a noii generati iPhone ar putea fi o miscare strategica a companiei. Apple a lansat iPhone 5 in luna septembrie a anului trecut.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.