Urmatorul iPhone ar putea fi cu mult mai mare decat variantele existente pe piata si sa aiba un ecran cu o rezolutie impresionanta.

Japan Display a anuntat ca va incepe curand productia unui ecran de 5,5 inci cu o rezolutie de 2560×1440 pixeli.

Dupa publicarea acestui anunt, au inceput sa apara zvonuri cum ca acest ecran va fi folosit pentru noul iPhone 6, de vreme ce Japan Display este una dintre companiile care furnizeaza componente pentru smartphone-urile Apple.

Apple s-a confruntat cu critici legate de dimensiunea telefoanelor sale: cel mai mare pe care compania il are in vanzare are un ecran de 4 inci, in vreme de rivalul sau numarul unu – Samsung Galaxy S5 – are un display de 5,1 inci.

Nu este primul zvon care apare legat de dimensiunea ecranului noului smartphone Apple.

Ultimul de acest fel anunta ca Apple va lansa, pe langa modeul sus-mentionat de 5,5 inci, si unul de 4,7 in luna septembrie a acestui an.

In cazul in care Apple va lansa un dispozitiv care sa foloseasca noul ecran produs de Japan Display, atunci compania va trebui sa adauge suport iOS pentru rezolutia de 2560x1440px, iar dezvoltatorii vor fi nevoiti sa isi modifice aplicatiile. In prezent, iPhone 5S are o rezolutie de 1136×640 pixeli.

Cu toate acestea, nu va fi cea mai mare rezolutie oferita de un dispozitiv Apple. Versiunile mai vechi de iPad au ecran de 1024x768px, iPad Air si noul iPad mini au ecrane de 2048x1536px.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.