Performanța atinsă de industria IT din România va beneficia de încă o recunoaștere mondială săptămâna viitoare, când Spyhce, o companie tânără de IT din Cluj-Napoca, va participa pentru prima dată în calitate de sponsor la cea mai importantă conferință europeană dedicată comunității Python.

EuroPython 2015 va avea loc în perioada 20-26 iulie 2015 în Bilbao, Spania. Conferința va reuni sute de specialiști, studenți și companii din toată lumea interesați de limbajul de programare Python. EuroPython și-a câștigat statutul de cea mai mare conferință de acest tip din Europa și a doua ca mărime din lume în urma ediției din 2014, la care au participat mai mult de 1200 de persoane. Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial.

Spyhce va fi vocea socială a evenimentului, cu ajutorul Smartfeedz
Este de așteptat ca interacțiunea din Social Media să ia amploare în săptămâna evenimentului, datorită numărului mare de participanți, motiv pentru care s-a impus nevoia unei soluții software care să ajute la analiza și urmărirea acestei interacțiuni, precum și afișarea ei în timp real.

Aici intră în scenă Smartfeedz. Dezvoltat de Spyhce în primavara acestui an, Smartfeedz este un agregator pentru rețelele de socializare care combina diferite surse cu scopul de a colecta toate mesajele postate în diferite canale de Social Media în jurul unui eveniment sau brand. Ulterior, aplicația le afișează pe toate într-un singur loc, astfel încât să fie mai ușor de urmărit, de analizat și gestionat.

Smartfeedz va permite ca toate statusurile, imaginile și videoclipurile postate despre eveniment să fie prezentate în timp real pe ecranele conferinței, pe măsură ce participanții vor interacționa în Social Media folosind hashtag-urile #EuroPython și #EP2015. Astfel, participanții și organizatorii vor putea să vadă în timp real feedback-ul general și cele mai importante subiecte de discuție din mediul online.

Mircea Zetea, Technical Manager Spyhce și Product Architect Smartfeedz, va participa la EuroPython 2015 în calitate de reprezentant al companiei. Mai mult, el va susține și un discurs de 10 minute în care va prezenta produsul.

”Devreme ce noi ne axăm pe dezvoltare software in limbajul de programare Python, ne-am gândit că organizatorii EuroPython Conference vor fi interesați să folosească software-ul nostru pentru a afișa în timp real activitatea socială din timpul evenimentului. Totul în mod gratuit, desigur. Ne bucurăm că au acceptat propunerea noastră, dat fiind faptul că acest lucru reprezintă o oportunitate pentru noi de a arăta ce pot face Spyhce și Smartfeedz.”, a declarat Mircea Zetea despre modul în care Spyhce a intrat în rândul sponsorilor.

Dintre avantajele pe care le oferă Smartfeedz, amintim următoarele:
• Poate stoca informațiile vechi cu scopul de a le compara cu altele noi.
• Ajută echipa de marketing să gestioneze întreaga interacțiune din rețelele de socializare într-un singur loc.
• Permite urmărirea și afișarea mai multor evenimente concomitent, pe un singur ecran principal.
• Oferă posibilitatea de a folosi, urmări și analiza toate informațiile sociale din jurul unui eveniment.
• Interacțiunea poate fi foarte ușor stimulată în timpul evenimentului prin diverse jocuri și concursuri.
• Poate fi inclus în orice website sau poate fi găzduit de către Spyhce.
• Oferă un design customizabil, care poate fi personalizat după preferințe.
• Nu necesită configurare specială și este ușor de setat.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.