Free cookie consent management tool by TermsFeed

Inspire Group anunta cea de-a doua editie IT&Engineering Forum, evenimentul care va avea loc pe 25 noiembrie, la Hotel Capital Plaza.

Cu un format complex ce include o conferinta, unde vor fi discutate doua teme – ”Tehnologia Cloud” si ”Going green – the future of transportation”, workshop-uri, precum si spatiu de networking, IT&Engineering Forum propune reteta perfecta a unui eveniment pasionatii de tehnologie si auto. Sursa perfecta de informare si de inspiratie pentru proiectele tale!

In cadrul conferintei, Diana Georgescu, Warranty&GoodWill Manager Mercedes-Benz si Lorena Buhnici, redactor-sef AutoTest, vor dezbate ascensiunea trendului eco in domeniul auto. Ce inseamna acesta, cu exactitate, pentru industria auto? Care sunt masurile pe care companiile producatoate de automobile le iau pentru a fi mai prietenoase cu mediul? Care sunt beneficiile acestui lucru si, nu in ultimul rand, cum masoara acestea eficienta masurilor luate?

De asemenea, in cadrul conferintei, speakerii companiilor Telekom si Every Matrix vor discuta despre avantajele tehnologiei cloud si vor explica de ce aceasta reprezinta solutia pe care marile companii, si nu numai, o asteptau pentru a simplifica infrastructura de retea, necesara pentru desfasurarea activitatii, pentru a reduce costurile echipamentelor si a intretinerii lor.

In cea de-a doua parte a zilei, companiile Telekom si Every Matrix va asteapta la workshop-urile pregatite special pentru pasionatii de IT. Cristian Baditoiu – Manager Dezvoltare Telekom va invita la workshop-ul ”ICT – Convergenta, impact si tendinte”.

Intra pe site, verifica agenda evenimentului si inscrie-te: buzzjob.ro.

Invata de la cei mai buni, pune-le intrebari si impartaseste din cunostintele tale la IT&Engineering Forum, pe data de 25 noiembrie.

Inscrierea la acest eveniment dureaza mai putin de 5 minute, iar participarea este gratuita, prin completarea formularului disponibil pe site.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.