Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cu toții suntem obișnuiți de reducerile oferite de eMag iar o astfel de campanie este întotdeauna binevenită pentru persoanele ce doresc să își achiziționeze diferite produse noi.

În perioada 8-10 Spetembrie, eMag organizează campania de reduceri Stock Busters ce promite reduceri de până la 70% la produsele din ofertă. Campania începe pe 8 Septembrie, dimineață și, ca de obicei, ora începerii nui este anunțată așa că dacă doriți sa vă cumpărați ceva va fi nevoie să fiți cu ochii și urechile în patru.

eMag promite:

preţuri bune, reduceri, cumpărături chibzuite… părinţii care caută pentru cei mici ghiozdanul cel mai fain şi echipamentul de sport la un preţ bun, sau cei care se gândesc deja la un telefon mai avansat ca tehnologie pornesc cu aceste „repere” în gând, la cumpărături online.

Printre reducerile disponibile în acestă campanie putem spune că eMag va oferi:

  • până la 30% reduceri la telefoane,
  • până la 70% reduceri la produsele din categoriile Fashion si Sport,
  • televizoare – reduceri de până la 40%,
  • electrocasnice mari – reduceri de până la 37%
  • cu până la 70% reducere la jucării şi articole pentru copii.

Sună interesant nu?

Cu siguranță, pentru toți sună extraordinar o campanie de reduceri substanțiale. Dacă doriți să profitați de produsele oferite la prețuri reduse în această campanie vă putem sugera să adăugați produsele ce doriți să le achiziționați în wishlist pentru ca atunci când campania este online să puteti efectua comanda în doar câteva click-uri simple, rapid.

Sună bine? Aruncați rapid o vizită pe eMag.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.