La doar 3 luni de la lansarea a mai multor dispozitive in Anglia si Franta, Kazam a anuntat doua noi dispozitive ce pot concura cu modele de top de pe piata. MWC 2014 a fost scena unde Kazam a anuntat noile telefoane Tornado 2 5.5 si Tornado 2 5.0.

Ambele telefoane oferite de companie ruleaza sistemul de operare Android 4.2 dar ar putea utiliza KitKat atunci cand vor ajunge pe piata. Asa cum sugereaza si numele noilor telefoane, Tornado 2 5.5 foloseste un ecran de 5.5 inch iar Torando 2 5.0 foloseste un ecran de 5 inch alaturi de un procesor octa-core Mediatek ce ruleaza la o frecventa de 1.7GHz.

Specificatiile pentru Torando 2 5.5 mai includ o rezolutie FullHD a ecranului, 2GB memorie RAM, 16Gb spatiu intern de stocare, o baterie cu capacitatea de 2.500mAh si camere foto cu senzori de 13MP si 5MP. Versiunea de 5.0 inch nu dispune de aceleasi specificatii dar acesta este un dispozitiv mediu ce ruleaza o rezolutie HD, 1GB memorie RAM, 8Gb spatiu intern de stocare si camere foto cu senzori de 8MP si 2MP.

Kazam va oferi pentru linia de produse Tornado 2 inlocuire gratuita a ecranului pentru primul an de utilizare plus asistenta de la distanta prin intermediul unei aplicatii creata de companie. Pretul si disponibilitatea noilor produse nu au fost anuntate dar ne putem astepta sa gasim telefoanele doar in magazinele online Europene, targetul de pret al companiei va fi de sub 250 de lire pentru Tornado 2 5.5.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.