Free cookie consent management tool by TermsFeed

Proprietarii de Kindle Paperwhite de prima generatie duc lipsa multor caracteristici, inclusiv integrarea Goodreads, disponibila pe succesorul dispozitivului. Din fericire, aceasta ultima reimprospatare a software aduce la zi e-reader-ul, ceea ce inseamna ca utilizatorii primelor modele de Paperwhite isi pot actualiza lista de lectura direct de pe dispozitiv. La fel ca pe Paperwhite-ul de generatia a doua, familiarul icon „g” al Goodreads ar trebui sa apara pe bara de meniu, dupa instalarea software-ului. Clic pe acesta iar aplicatia va fi lansata, unde utilizatorii pot separa cartile in liste, partaja biblioteci digitale sau pot posta fragmente din textele citite.

Cei care nu prea dau atentie serviciilor oferite de Amazon s-ar putea bucura de alte caracteristici noi. Pentru parinti, exista functia FreeTime, care le permite sa faca profiluri pentru copiii lor si sa monitorizeze obiceiurile lor de lectura. Actualizarea ofera, de asemenea, utilizatorilor puterea de a personaliza o lista de categorii e-book (Cloud Collections), de a rasfoi cartile fara a pierde sirul lecturii (Page Flip) si usurinta in organizarea marcajelor, evidentiere si note. Cand utilizatorul va cauta cuvinte, acum va primi informatii din dictionare, de pe Wikipedia si X-Ray, iar aceste cuvinte se adauga automat la Vocabulary Builder. In cele din urma, utilizatorii pot citi acum note de subsol fara a fi nevoiti sa mearga la o alta pagina.

Actualizarea care aduce aceste noi caracteristici va fi disponibila in urmatoarele cateva saptamani. Utilizatorii care au asteptat aceasta actualizare o pot descarca manual de pe site-ul Amazon.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.