Kodak a anuntat ca va lansa mai multe dispozitive mobile ce vor face mai usor printarea si distribuirea imaginilor. Primul smartphone al companiei va fi dezvaluit la CES 2015 in luna Ianuarie urmat de un dispozitiv 4G, o tableta si o camera conectate, acestea din urma vor fi prezentate in prima parte a anului viitor. Suportul hardware va fi construit de Bullit Group, o companie Englezeasca ce dezvolta dispozitive dure pentru companii ca si Caterpillar.

Kodak este unul dintre brandurile cele mai cunoscute in lume. Clientii au incredere ca o marca de calitate si inovatie.” a spus Oliver Schulte, CEO al Bullit Mobile intr-o conferinta de presa.

Licentierea brandului pentru aceste segment de piata este o strategie ce va tine pasul cu restructurarea ce a ajutat Kodak sa iasa din faliment in luna Septembrie. Aceasta nu este singura firma ce se lupta sa intre pe segmentul de piata al telefoanelor inteligente; in Septembrie, Panasonic a prezentat un smartphone experimental denumit Lumix CM1 echipat cu un senzor optic mare si lentile Leica.

Kodak poate atrage privirile doar cu numele dar va trebui sa se axeze mai mult decat pe brand pentru a atrage respectul clientilor.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.