Avem o perioadă foarte bună pentru cumpărături, magazinele online se întrec în diferite promoții în această ultimă parte a anului. evoMAG organizează o frumoasă campanie cu reduceri ce se întinde pe o perioadă mai lungă iar astăzi a început a 2-a rundă de Black Friday.

Luna Noiembrie este o lună nebună iar reducerile sunt variate. evoMAG îți oferă ocazia să îți cumperi un smartphone la sub 250 de lei, o tabletă la sub 250 de lei pe lângă alte produse disponibile în oferta de Black Friday 2016.

Dacă vrei un laptop nou atunci poți alege modelul 250 G4 de la HP care folosește un procesor Intel Pentium 3825U, are un ecran HD cu diagonala de 15,6 inci, 4GB memorie RAM și 500GB spațiu de stocare. Laptopul este disponibil la un preț de aproximativ 1100 lei.

Un alt produs interesant este routerul D-Link DIR-860L AC12000 care este vândut la un preț redus cu 60% față de prețul său obișnuit sau televizorul LED Smart de la Samsung cu diagonala de 80 cm care poate fi achiziționat la aproximativ 1.100 lei.

Acestea sunt doar câteva exemple de produse disponibile la prețuri speciale. evoMAG organizează Black Friday – Runda 2 în perioada 8 – 15 Noiembrie. Vizitați evomag.ro pentru mai multe produse.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.