Cand John Chen a devenit CEO al BlackBerry, una din primele sale realizari a fost un contract de 5 ani cu Foxconn. In termenii contractului, Foxconn creeaza, produce si are grija de logistica unei noii linii de telefoane low-end. Terry Gou, presedintele Foxconn a declarat ieri ca pe langa BlackBerry, compania sa va prezenta cateva noi dispozitive la MWC luna viitoare in Barcelona.

Gou nu a mentionat numarul exact de telefoane ce vor fi lansate dar unul dintre acestea ar putea fi BlackBerry Jakarta. Acesta pare a fi un model entry-level ce se va lansa direct in Indonezia. In ciuda insistentelor lui Chen pentru ca majoritatea noilor modele BlackBerry vor avea tastaturi fizice QWERTY, Jakarta va fi un telefon full touchscreen.

BlackBerry sa ales cu un bun partener potrivit Gou. Platforma BlackBerry 10 este puternica in securitate dar companiei BlackBerry ii lipseste capabilitatilor de producere, un lucru unde ar putea interveni Foxconn, potrivit directorului.

„Lucram la crearea un nou dispozitiv si vom prezenta mai multe la Barcelona in Februarie.” – Terry Gou, Foxconn.

Pe langa Indonezia, Mexic este o alta piata unde se vor lansa noi modele BlackBerry, potrivit unei declaratii din partea Foxconn.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.